Nova vizija luksuza

Kao deo naše ideje da stvorimo novi nivo autenticnosti i luksuza projektovan je Cosmos Place.
Ceo koncept luksuznih vila obuhvata najsavremenije i najdugotrajnije materijale, kao i pametne tehnologije za kontrolu kuće.
Opciono, po zelji kupca moguce je grejanje bazena tokom 12 meseci u godini što pruža poseban osećaj slobode i komfora za celu porodicu.
Podrazumevano je i održavanje kompletnog dvorišta vila, video nadzor, alarmni sistem kao i dodatni zahtevi uređenja po Vašoj želji!

Na dva nivoa u prostoru otvorenog tipa na autentičan način stvoren je
dom sa smart tehnologijom. Donjim nivoom dominira masivna i prozračna dnevna zona oslobođena pregradnih zidova, dok se na spratu nalaze spavaće sobe, balkon i terasa. Time je svaka želja budućih stanara unapred ostvarena: apsolutna tišina u noćnoj zoni, dovoljno prostora za okupljanja i zabavu. Terasna vrata na donjem nivou u potpunosti obezbeđuju indoor-outdoor koncept življenja, što dvorište čini životnim prostorom praktično cele godine. Dok je pristup terasi na gornjem nivou posebno zanimljiv za romanticne zalaske sunca uz cvrkut ptica i casu vina.

Na kraju, Cosmos Place je otvoren za prilagođavanje željama stanara, tako da svakoj od vila može da se dâ lični pečat. Ukratko, svi delići su uklopljeni tako da čine lični, savršeni kosmos, vase novo posebno mesto.”